Alfred WilsonThis house was built with family spaces and energy conservation in mind.  It was built during the energy crisis of the early eighties, making it all the more relevant today.  The owner's goal was to build the house as economically and efficiently as possible.  The structure is super-insulated and the walls are constructed with  2 x6 wood.  Situated in a thick wooded area, the house gets the winter sun and remains shaded in the summer. 

A lage fireplace, symbolic of the warmth and hospitality the owners wanted their home design to embody, anchors the large main living area.  A bar separates the kitchen, allowing for open communication at meal and party times.     

Alfred Wilson work with the clients to design a floor plan which suited their specific needs and visions for their home.

house profile with sun room addition